Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Bir binada veya yapı sıkında, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Lahika-3/C’de tamlanan sürelere mütenasip olması mecburidir.

Nitekim yangınlardan korunmak yürekin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

çıkma gestaltlarda bina hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (okul, tuzakışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yalnızca kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye akort ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek amacıyla kullanılan özel düşüncemlı kapılardır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı Yangın Kapısı Fiyatları riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok şu denli insanın dirilik ve orospu yitirilmesine da suret açabilir.

Kaçış yollarının gayrı kat ve özge mekanların bağırsakinden geçerek korunmuş alana ulaşmasına izin verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve yahut Yangın Kapısı sokağa açılan baplarının enliliği 120 cm’den azca olmamalı; bu kapılar dâhilen dışarıya sahih kilitsiz olarak açılmalı ve kendiliğinden olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en az 120 Yangın Kapısı an olacak şekilde konstrüksiyonlmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page